Nie tylko gitara - Pilecka, Hanna; Kuliczenko, Michał (Awazymyz. Pismo historyczno-społeczno-kulturalne Karaimów, 2023)
Znacie? To posłuchajcie czegoś nowego. O piosenkach innych niż karaimskie, o wykształceniu nie tylko muzycznym, o bliskich mu ludziach i nieludziach opowie nam Misza Kuliczenko.